Начало ММА Легенда на UFC се закани на Макгрегър
0

Легенда на UFC се закани на Макгрегър

Легенда на UFC се закани на Макгрегър
0

Първият британски световен шампион в UFC – Майкъл Биспинг поиска да „влее акъл” на Конър Макгрегър. Той определи „Ноториъс” на „хулиган”, който трябва да си „избере някой с неговия размер”.

Поводът за желанието на Биспинг да превъзпита ирландеца, е последния акт на агресия, който той прояви. Само преди ден стана ясно, че бившият двукратен световен шампион в октагона е разбил носа на италиански диджей в Рим. Това се е случило по време на ваканцията на Конър във „Вечния град”.

Музикантът Франческо Факинети сам разказа за инцидента и бе категоричен, че не е предизвикал агресията на Макгрегър, а той го е нападнал докато са си говорили приятелски. От екипа на Конър така и не коментираха до този момент случилото се.

В тази връзка 42-годишният Биспинг заяви: „Не съм фен на този тип. Не мисля, че нормален човек може да го харесва. Скоро популярността му ще се срине. Това не може да продължава. Първо удря възрастен човек, после скача на Машин Гън Кели, а сега и този диджей”, заяви легендата.

И продължи: „Факинети е от хората, които не могат да скъсат и мокра хартиена торба. Машин Гън Кели прилича на едно голямо нищо, а възрастният човек няма какво да го коментираме. Ако си такова лошо ко*еле, намери си някой с твоя размер”, изригна Биспинг.

Сега топката е при Дейна Уайт. Шефът на UFC трябва да вземе решение как да процедира със „златната си кокошка“. Ако той не го накаже за действията му, това ще се приеме като двоен аршин. Причината – няколко бойци от веригата вече бяха изхвърлени от организацията заради признаци на домашно насилие. В този случай нападението е различно, но последиците също може да се приемат за толкова сериозни.