Начало Видео Масвидал се подигра на Ковингтън с кратък филм (ВИДЕО)

Масвидал се подигра на Ковингтън с кратък филм (ВИДЕО)

Масвидал се подигра на Ковингтън с кратък филм (ВИДЕО)
0

Хорхе Масвидал се подигра с неговия бивш приятел и бъдещ опонент Колби Ковингтън в мини документален филм, който нарече „Историята на Юда Ковингтън“. Двамата трябва да премерят сили на 5-и март в Лас Вегас, а напрежението между тях не спира да расте.

Двамата се завръщат след загуби от шампиона при 77-килограмовите Камару Усман и ще търсят отново пътя към победите. За да „загрее“ феновете за двубоя, Масвидал публикува епизод първи от поредиците за „Юда Ковингтън“.

Освен за разпадането на приятелството им, във видео клипа се разказва и за двойните стандарти в публичните изяви на Колби и расисткото му отношение към бойци от други държави. Във филма се вижда и как много от бойците на UFC изразяват негативното си мнение към Колби.

Освен с видео клипа, Хорхе се опита да „разклати“ Ковингтън, като заяви, че бившият президент на САЩ Доналд Тръмп няма да подкрепя Колби в предстоящата им битка на 5-и март.

„Знам, че Доналд знае как изглежда истинския боец. Той знае, че ти целуваш задници, Колби. Ти се опита да целунеш ръката му и той се отдръпна от теб. Има го на видео!“, зави Масвидал.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".