Начало ММА Мирко Кро Коп отвърна на обвиненията, че е на допинг (ВИДЕО)
0

Мирко Кро Коп отвърна на обвиненията, че е на допинг (ВИДЕО)

Мирко Кро Коп отвърна на обвиненията, че е на допинг (ВИДЕО)
0

Преди реваншът между Мирко Филипович Кро Коп и Рой Нелсън на събитието Bellator 216 този уикенд, „Big Country“ обвини съперника си и щаба му, че крият нещо, което е успяло да направи Мирко по-силен и по-добър. Така той е изиграл двубой само три месеца след като е скъсал връзки на коляното. Освен Нелсън, много фенове на ММА в социалните мрежи изразиха мнението си, че според тях хърватинът нарушава допинг правилата. Ето и отговорът на Кро Коп:

„Знаете, че доста често феновете правят глупави коментари в социалните мрежи. Нямам време за това. Отдал съм се на подготовка за двубоя. Отделях по 5,6 часа всеки ден за рехабилитация, когато си контузих коляното. Успях да се възстановя. Два месеца след операцията започнах да тренирам. Знаете, че през септември миналата година имах битка. Тогава кракът ми не беше възстановен напълно, но въпреки това приех битката. Сега обаче е различно и напълно се възстанових. Нямаме никаква връзка с Нелсън и не сме приятели. Ние сме бойци и е ясно, че той трябва да говори, за да привлича внимание. Разбирам го и не мисля, че е лош човек. Това е просто бизнес.“, коментира легендарният боец пред MMAfighting.com.

Вижте цялото изказване на Кро Коп тук:

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.