Начало ММА Нейт Диаз твърди, че „сестрите Пол“ наели охрана да ги пази от него
0

Нейт Диаз твърди, че „сестрите Пол“ наели охрана да ги пази от него

Нейт Диаз твърди, че „сестрите Пол“ наели охрана да ги пази от него
0

Нейт Диаз заяви в Instagram, че е бил придружаван от бодигарди по време на битката между Джейк Пол и Тайрън Уудли по искане на „сестрите Пол“. Нейт присъства на живо на реванша между Джейк и Тайрън, в който последният бе нокаутиран. Ето какво се е случило на събитието по думите му:

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Nate Diaz (@natediaz209)

„Сестрите Пол наеха този екип от охранители, за да са сигурни, че няма да стигна до тях. Все едно и съм се опитвал…..Няма проблеми, не ви взимам на сериозно. Вие играте бокс срещу борци, които не могат да се боксират, или с дребния Флойд….аз съм истински боец от истинската игра, така че не се шашкайте, като ме видите, нека бъдем приятели“, написа Нейт в социалната мрежа.

Това обръщение добавя „масло в огъня“ на спекулациите относно двубой между Нейт и Джейк Пол. По-малкият от братята Диаз е близ до това да бъде свободен агент и битка с Пол може и да му осигури милиони долари. Такава среща ще придаде и по-голяма тежест на „прохождащата“ кариера на Джейк Пол в бокса.

ММА боецът от Стоктън е в серия от две поредни загуби. В последната си битка през юни той бе надигран от Леон Едуардс в пет рундов двубой.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".