Начало ММА Нурмагомедов с предложение за влизане в политиката
0

Нурмагомедов с предложение за влизане в политиката

Нурмагомедов с предложение за влизане в политиката
0

Хабиб Нурмагомедов е получил покана за пряко участие в политическия живот на Дагестан.

Шампионът на UFC се радва на интереса от важни хора не само в бойните среди, но и в политическите. Главата на Република Дагестан, Владимир Василиев, предложил на Хабиб да заеме пост в управлението му и то не какъв да е, а личен асистент на Василиев.

„Да, получих предложение да стана асистент на Василиев, но ще обсъждаме това на следващата ни среща, която ще е много скоро“, коментира Хабиб пред tass.ru.

„Орела“ получил предложението на церемония по случай връчването му на почетна награда за заслуги към Република Дагестан.

Василиев се обърка към бащата на Хабиб с думите:

„Мечтата на всеки баща е да има син, който да е успешен, силен и смел. Абдулманап, вие успяхте да отгледате човек, с който цял Дагестан се гордее“, заяви гордо Владимир Василиев.

Главата на Дагестан добави, че се надява дългогодишния труд и постиженията на Хабиб да спомогнат за подобряването на отношенията между Дагестан и Русия.

 

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".