Начало ММА Промоутър нападна Конър. Арестът му бил инсцениран (ВИДЕО)

Промоутър нападна Конър. Арестът му бил инсцениран (ВИДЕО)

Промоутър нападна Конър. Арестът му бил инсцениран (ВИДЕО)
0

Някак неусетно сме свикнали да виждаме криминални новини за Конър Макгрегър. Този път ирландецът попадна в ръцете на полицията заради нарушения на пътя. Изненадващо е, че бившият шампион на UFC дори успя да бъде задържан, като се има предвид, че се състезаваше на пътя с Bentley Continental. Боецът бе влязал в ролята на пилот от Формула 1, опитвайки се да избяга от властите.

Той е бил спрян от полицията и откаран в местно районно управление. Впоследствие са го пуснали, а скоро ще влезе в съда.

Грозят го парична глоба от 5 502 щатски долара и до 6 месеца затвор. Сега колата е задържана, а Конър чака съдебен процес. В луксозното си имение.

https://youtube.com/shorts/WR1fNq2RZsQ?feature=share

Известният промоутър Владимир Хрюнов нарече ареста на боеца „инсцениран“. Според Хрюнов това е било планирано от PR службата на Макгрегър.

„Всичко, което му се случва, е планирано предварително и много добре. Концепцията им е, че всичко, което не е некролог, е PR. Колкото повече хора говорят за това, толкова по-добре. Да кажем: 80% ще осъдят постъпката му, 10% ще одобрят, 10% ще проявят безразличие, но всички те реагираха поне до известна степен “, каза Хрюнов.

Промоутърът дори сравни ирландеца с Майк Тайсън.

,,Макгрегър просто се размахва, чувствайки се като господар на живота. Не искам да прогнозирам неприятни последици за Конър, но такова поведение няма да доведе до добро. Спомняме си друг голям шампион, който дълго време пренебрегваше закона и реда. Казваше се Майк Тайсън”, допълни още специалиста.