Начало ММА Регистрираха нов стил ММА
0

Регистрираха нов стил ММА

Регистрираха нов стил ММА
0

Глобалната асоциация на смесените бойни изкуства (GAMMA) добави “страйкинг ММА” като нов стил, който се развива в спорта.

Техническият комитет на Асоциацията прави това, за да може да се направи по-плавен преход от спортове като бокс, кикбокс, муай тай, джу джицу, джудо и борба към ММА, които трябва да научат техники като страйкинг, събмишъни и граплинг. Новият стил включва всички ММА техники с изключение на “граунд енд паунд”.

В “страйкинг ММА” бойците също имат право да правят събмишъни на земята и имат максимум 30 секунди да завършат хватката си и да принудят съперника да се предаде. Боецът, който “оцелее” в тези 30 секунди, губи една точка. Новият стил е изпробван на няколко събития за аматьори и професионалисти в Германия, където е генерирал голям интерес.

GAMMA ще включи “страйкинг ММА” на Световната купа, а след това ще провежда редовно такива събития на световни първенства. Ще се провеждат и семинари за новия стил, като от GAMMA твърдят, че той ще помогне на ММА да се превърне в спорт от програмата на Олимпийските игри.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.