Начало Видео Ронда Раузи увековечи ММА кариерата си с брилянтна татуировка (ВИДЕО)

Ронда Раузи увековечи ММА кариерата си с брилянтна татуировка (ВИДЕО)

Ронда Раузи увековечи ММА кариерата си с брилянтна татуировка (ВИДЕО)
0

Напоследък все по-рядко чуваме каквито и да е новини свързани с пионерката в женските смесени бойни изкуства.

Ронда Раузи се оттегли от Октагона през 2016 г., когато претърпя втората си и последна загуба. Малко след това американката се присъедини към шоуто наречено „професионална борба“.

С течение на годините ММА феновете позабравиха коя всъщност бе Ронда Раузи в клетката и какви неща правеше на противниците си. Бронзовата медалистка в джудото от Олимпийските игри в Пекин реши да ни/си припомни славните години в Strikeforce и UFC чрез гениална татуировка на ръката си.

34-годишната легенда изписа дясната си предмишница със секундите, които е прекарала в клетката във всяка една от 15-те ѝ победи в аматьорската и професионалната ѝ кариера.

В случай че сте забравили, само една от 15-те победи на Ронда не е настъпила в първи рунд.

Най-бързият триумф на Раузи е срещу Кат Зингано през 2015-та. Бившата шампионка се нуждаеше от 14 секунди, за да направи ключ на ръката на съперничката си, която нямаше какво друго да направи освен да се предаде.

Най-дългият ѝ престой в клетката пък е срещу Миша Тейт през 2013-та. Тогава Ронда спечели отново с ключ на ръката, но той дойде чак в третата част на двубоя.

Разбира се, Раузи не е включила последните си две срещи срещу Холи Холм и Аманда Нунеш – единствените жени, успели да я надвият в ММА двубой.