Начало ММА Скалата: Поканиха ме да се бия в UFC, но отказах
0

Скалата: Поканиха ме да се бия в UFC, но отказах

Скалата: Поканиха ме да се бия в UFC, но отказах
0

Дуейн Джонсън-Скалата е бил изкушен да влезе в октагона на UFC. Настоящата филмова звезда и продуцент е получил предложение да стане част от организацията на Дейна Уайт в периода, когато бе на върха на славата в кеча и WWE. Той обаче е отклонил офертата, като изтъкна доста любопитна причина за тази си реакция.

Поканиха ме да се бия в UFC, вярно е. Ако бях приел обаче, щяха да ми размажат лицето. А аз харесвам челюстта си точно там, където е“, казва в интервю за АВС актьорът.

Предложението е било в периода около 1997 година. Към днешна дата Скалата е една от най-влиятелните личности в света. Състоянието му се равнява на няколко милиарда долара, а той самият вече стана партньор на UFC, след като неговата марка подписа договор да обува бойците преди всяка галавечер.

Джонсън допълва: В периода около 1997-а, когато кариерата ми вече бе поела в друга посока, обмислях възможността да отида в Япония и да тренирам, за да започна кариера в ММА. Скоро обаче осъзнах, че това няма как да се случи, защото наистина мразя някой да ме удря в лицето“.