Начало ММА Слухове: Хабиб бил нокаутиран по време на спаринг

Слухове: Хабиб бил нокаутиран по време на спаринг

Слухове: Хабиб бил нокаутиран по време на спаринг
0

Интересна, но непотвърдена до този момент информация, се появи през изминалата вечер.

Според „достоверни източници“ от САЩ, шампионът на UFC в лека категория Хабиб Нурмагомедов е бил нокаутиран по време на една от тренировките си дни преди да се върне в Русия.

„Орелът“ замина за родината си в края на март, където трябваше да завърши подготвителният си лагер за UFC 249. В последствие шампионът не бе допуснат да лети обратно за Щатите и това наложи неговото отстраняване от събитието, което пък бе отменено.

Но според сайта MiddleEasy, дагестанецът е бил проснат на земята по време на спаринг, като информацията е била споделена от надеждни източници. Ако има доза в истина в тези твърдения, то най-вероятно въпросната случка се е разиграла в залата на „American Kickboxing Academy“, където Хабиб тренира под ръководството на Хавиер Мендес.

Embed from Getty Images

Самият наставник преди дни се изказа в подкрепа на Нурмагомедов, който бе обвинен, че нарочно е заминал за Русия по време на коронавирус пандемия.

„Не той избра да не се състезава“, заяви треньорът.

„Той просто се прибра да довърши лагера си и чакаше да му бъде съобщено местоположение. Те не успяха да му дадат такова и той не получи разрешение да лети“, добави Мендес.