Начало ММА Световна шампионка по ММА поглежда към титлата за най-красива жена

Световна шампионка по ММА поглежда към титлата за най-красива жена

Световна шампионка по ММА поглежда към титлата за най-красива жена
0


Времената се менят и днес вече все по-често виждаме жени, красиви жени да практикуват спортове, които са характерни за мъжете – бокс, борба и ММА.

Една от най-красивите жени в ММА е Пейдж Ванзант. Блондинката обаче вече има сериозна конкуренция в лицето на младата рускиня Анастасия Кармаева, за титлата най-красива жена в смесените бойни изкуства.

Родената в Сургут красавица стана световна шампионка по ММА миналата събота в Абу Даби. В състезанието взеха участие 421 състезатели от 56 държави. Анастасия Кармаева триумфира в категория до 61 кг. 

На финала рускинята се пребори срещу съперничка от Казахстан. Битката се оказа много зрелищна и тежка, а победата беше присъдена с решение на съдиите.

Освен с богат асортимент от техники, хватки и добри движения, Настя впечатли и с красотата си. С харизматичната си усмивка и добро телосложение, световната шампионка успешно съчетава кариерата си в бойните спортове с тази на модел. 

Едно е сигурно – дори и да не стане най-добрата жена в ММА, Анастасия Кармаева със сигурност ще бъде запомнена поне с красотата си.