Начало ММА UFC се завръща в Европа с титаничен сблъсък в Лондон
0

UFC се завръща в Европа с титаничен сблъсък в Лондон

UFC се завръща в Европа с титаничен сблъсък в Лондон
0

Завръщането на UFC в Лондон, Англия е планувано за 16-ти март, 2019 г. и организацията гласи истински боен спектакъл за европейските фенове на ММА, които искат да се насладят на живо на битките на гладиаторите на новото време. ММА репортерът Том Тейлър публикува информация в профила си в Туитър, че двубой между бившия претендент за титлата в полутежка категория Волкан Ойздемир и набиращия скорост Доминик Рейес е на път да бъде осъществен.

 

 

 

Волкан за последно премери сили в Октагона през октомври в Монктон, Канада и бе победен от Антъни Смит. Преди това той бе надвит от шампиона в тежка категория Даниел Кормие и така серията му от три поредни победи бе прекъсната. Доминик Рейес е с перфектна статистика от 10 победи и нито една загуба, а най-скорошното му отлично представяне в клетката на UFC бе победа със единодушно съдийско решение над Овинс Сейнт Прю.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".