Начало ММА Уралския Хълк се завърна в ММА с нокаут (СНИМКА+ВИДЕО)

Уралския Хълк се завърна в ММА с нокаут (СНИМКА+ВИДЕО)

Уралския Хълк се завърна в ММА с нокаут (СНИМКА+ВИДЕО)
0

Иван Щирков, известен като „Уралския Хълк“, се завърна по подобаващ начин в смесените бойни изкуства. Руският боец нокаутира Насрудин Насрудинов на събитието RCC 12, което се проведе в Екатеринбург. Срещата беше в полутежка категория! Двамата трябваше да споделят клетката още през 2020 година, но до сблъсък тогава така и не се стигна.

Двубоят продължи малко повече от 3 минути, а Щирков демонстрира мощ още от първите секунди на сблъсъка. След няколко канонади, Хълк свали Насрудинов на земята. Там той продължи да налага своя съперник докато съдията Виктор Корнеев не се намеси, за да прекрати двубоя!

Нокаутът беше под номер 10 в професионалната кариера на Щирков в ММА.

Балансът на Щирков в ММА вече е: 21 победи, 1 равенство и 2 загуби в ММА. Спечелил е 15 срещи преди финалния гонг (10 с нокаут и 5 след събмишън). През миналата година Щирков надделя над Мурат Гугов и Артур Астахов, а през тази победи Михаил Колобегов и Насрудин Насрудинов, с което навлезе в серия от 4 поредни победи в ММА.

Припомняме, че преди по-малко от месец Уралския Хълк дебютира с успех и в бокса. Руският боец, състезаващ се за клуб „Архангел Михаил“, победи Иван Смирнов, известен като „Огнебореца“ с единодушно съдийско решение, на гала, състояла се в Русия. Двубоят беше в тежка категория!

Георги Куситасев Завършва бакалавърска степен със специалност „Печатни комуникации“ в Университет за Библиотекознание и Информационни технологии – УНИБИТ. Магистърска степен „Журналистика и медии“ придобива във Факултета по журналистика към Софийския университет „Св. Св. Климент Охридски“. Започва журналистическата си кариера през 2013 година във вестник „Земя“ като стажант-репортер в спортния отдел, след което минава стаж и в най-стария български спортен сайт – ТОПСПОРТ. Следва първи досег с „малкия екран“ – стаж в Националната телевизия. От 2017 до 2019 г. работи в спортния отдел на ТВ+ като репортер, редактор и водещ на спортни новини и предаване. От 2019 година до днес пише статии за спортния сайт на „Инвеститор медия груп“ - Boec.bg, а от март 2021 до октомври 2022 година е част от екипа на телевизия АГРО ТВ. От октомври 2022 година е водещ на спортни емисии по Радио "Фокус" и спортен редактор в Агенция "Фокус".