Начало Други Миро и Кени Омега са непоклатими на върха в AEW

Миро и Кени Омега са непоклатими на върха в AEW

Миро  и Кени Омега са непоклатими на върха в AEW
0

Българската звезда в кеча – Мирослав Петров Барняшев, по-известен като „Русев“ от WWE и „Миро“ AEW, остана на върха в седмичната класация на All Elite Wrestling за трета поредна седмица.

Причината е феноменалното завръщане след като прекара няколко дни почивка в родната България и това, че притежава една от най-ценните титли на организацията – колана на TNT.

Припомняме, че на събитието „AEW Dynamite 92“, състояло се пред пълния стадион на федерацията в Джаксънвил, Флорида, родната звезда защити за четвърти път колана си на шампион на TNT, побеждавайки Брайън Палмър-младши. Това се случи на 30 юни като от тогава пловдивчанинът не се е качвал на ринга, но това не пречи да оглавява класацията на All Elite Wrestling.

Успехът беше под номер 11 в индивидуален двубой за Миро от 11 срещи. Той все още няма загуба в AEW в мач на „сингъл“ .

Миро е на върха на седмичната ранглиста заедно със световния шампион на организацията – Кени Омега. И двамата се намират във феноменална форма. Омера е с 6 поредни победи, а Миро е с 9 поредни.

Като шампиони те логично са пред останалите в класацията.

Първо претендентско място тази седмица заема Адам Пейдж, който има 11 успеха и 1 поражение. Номер 2 вече е Джънгъл Бой, който се изкачва с 1 място, имайки 12 победи и само 2 загуби. Топ 3 допълва бившата звезда на Световната федерация по кеч – Крисчън Кейдж. Той все още няма поражение (5-0). Четвърти е Дарби Алин, от който Миро изтръгна титлата, а Ориндж Касиди е пети.

Припомняме, че по време на карантинния период, предизвикан от световната пандемия от коронавирус, родната звезда в кеча, заедно с още около 30 кечисти бяха освободени от Световната федерация по кеч (WWE). Причината беше свиването на бюджета на компанията поради пандемията от COVID-19, която оказа сериозен натиск върху голям част от световната икономика, в това число и на WWE.

Малко след това, Мирослав Барняшев получи предложение и стана част от най-прогресиращата компания в развлекателния спорт – All Elite Wrestling (AEW).