Начало Други Миро се завърна в САЩ и атакува жена си (ВИДЕО)

Миро се завърна в САЩ и атакува жена си (ВИДЕО)

Миро се завърна в САЩ и атакува жена си (ВИДЕО)
0

Българската звезда в кеча – Мирослав Петров Барняшев, известен като „Русев“ от WWE и „Миро“ от AEW, се завърна в САЩ. Малко след пристигането си той сподели видео в социалните мрежи, в което атакува физически своята жена Си Джей Пери. Всичко това обаче е добре обиграна сцена.

Причината за видеото е един вид промо на филм, в който Пери, известна като „Лана“ от кеча, участва.

„Скечове от филма „Гадже – джедай“…Искате ли да видите Миро като ловец на глави на джедаи ? П.С. Ние не подкрепяме домашното насилие от какъвто и да е вид! Това е просто СКЕЧ КОМЕДИЯ! Благодаря на всички, които се включиха“, написа Лана, а нейният съпруг сподели поста в своя Instagram.

Припомняме, че Миро беше в родната България за малко, но не по добър повод – неговата леля е в лошо здравословно състояние. Новината съобщи самият спортист в социалните мрежи преди дни!

По отношение на кариерата си, Миро наскоро подписа нов 4-годишен договор с най-голямата конкуренция на Световната федерация по кеч – All Elite Wrestling. Той е валиден до 2026 година. Припомняме, че пловдивчанинът пристигна в организацията през 2020 година от WWE, където стана звезда и участва в множество шоута между 2013 и 2020 година.

Това той обяви при участието си в подкаста на легендарния кечист и олимпийски шампион по борба – Кърт Енгъл.