Начало Други Миро запази позиции преди мегасблъсъка с Даниелсън (КЛАСАЦИЯ)

Миро запази позиции преди мегасблъсъка с Даниелсън (КЛАСАЦИЯ)

Миро запази позиции преди мегасблъсъка с Даниелсън (КЛАСАЦИЯ)
0

Българската звезда в кеча – Мирослав Петров Барняшев, по-известен като „Русев“ от WWE и „Миро“ от AEW, запази втора позиция в класацията на на All Elite Wrestling след обновяването й.

Миро се завърна по феноменален начин на ринга след повече от месец отсъствие. Той надделя над един от най-известните и трудни за побеждаване кечисти на организацията – Ориндж Касиди (20 победи и само 2 поражения за 2021 година). Двубоят беше полуфинал на елиминационния турнир за световната титла на организацията.

Това беше 16-а победа от 17 срещи в индивидуални двубои в AEW за него.

На финала на на турнира, който е тази вечер, Миро очаква друга голяма звезда на организацията и бивш световен шампион на WWE – Брайън Даниелсън (преди известен като Даниел Брайън). Победителят от този сблъсък ще спори за световната титла на организацията, която е притежание на Кени Омега.

Припомняме, че пловдивчанинът допусна поражение от Сами Гевара преди малко повече от месец, с което сдаде и шампионския пояс TNT на организацията. Това беше и първата му индивидуална загуба в най-бързо развиващата се кеч компания в света – AEW като преди това той цели 8 пъти съумя да защити шампионския си пояс.

Миро не е излизал от топ 5 от началото на годината.

Промени в тазседмичното обновяване на класацията няма. Лидери в тазседмичната ранглиста са двамата носители на пояси – Кени Омега като световен шампион и Сами Гевара – като носител на пояса TNT.

Първи след шампионите е Адам Пейдж. Втори е Миро с 14 победи и 1 загуба през 2021 година. Номер 3 е Брайън Даниелсън. Като при него е единствената промяна, но тя е по отношение на статистиката – 8 успеха и 1 поражение. Скорпио Скай е под номер 4, а на 5-а позиция е Ориндж Касиди.