Начало Senshi Андрей Чехонин демонстрира невероятната си класа
0

Андрей Чехонин демонстрира невероятната си класа

Андрей Чехонин демонстрира невероятната си класа
0

Един от най-опитните и солидни бойци по кикбокс на планетата – Андрей Чехонин постигна експресна победа на SENSHI 8. Руснакът, който във визитката си има световни титли по кикбокс на WAKO и WAKO PRO, сребърен медал от турнира „Tatneft Cup“ през 2015 г, втори дан в карате киокушин и над 50 купи зад гърба си, срази за по-малко от рунд класния португалец Рикардо Фернандес. Битката им се проведе по правилника на KWU Full Cotact в категория до 85 килограма.

Фернандес не успя да защити визитката си, предвид че е световен кикбокс и европейски К-1 шампион, както и шампион по кикбокс на Иберийския полуостров. Португалецът не издържа на изключително тежките кикове, които Чехонин успя да пласира буквално за отрицателно време. Срещата приключи малко след нейното начало, след добра комбинация на руската звезда с кик в корема на Фернандес, който не успя да се възстанови от тежкото попадение, което инкасира.

SENSHI 8 се провежда със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League) с председател Шихан Иво Каменов, както и със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“, MAX Sport, „България Еър“ и М Кар Груп – BWM дилър.

Медийни партньори на събитието са Boec.bg и Boec.com, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITE, Gol.bg, Topsport.bg, Kwunion.com, Russian Union Of Martial Arts и информационния портал Kyokushin Karate News.