Начало Senshi Бойците от SENSHI 9 загряха за шоуто с открита тренировка

Бойците от SENSHI 9 загряха за шоуто с открита тренировка

Бойците от SENSHI 9 загряха за шоуто с открита тренировка
0

Участниците в деветото издание на SENSHI направиха открита тренировка преди тазвечерното шоу в Камчия.

Събитието се състоя по време на втората тренировка на Професионалата лига на KWU от петия ден на провеждащия се Международен летен лагер на Световния киокушин съвет.

Родните и чуждестранни фенове на бойните изкуства ще могат да се насладят на 13 качествени сблъсъка в събота вечер, 10-ти юли,  които ще се проведат по праилата на KWU SENSHI и KWU Full Contact. Галавечерта е с начален час 20:00 ч и ще можете да я гледате на живо на сайта на Boec.BG, телевизия Bulgaria ON AIR и Boec.COM.

24 часа преди галавечерта, бойците се включиха във вечерното занятие в приповдигнато настроение. Кристиян Дойчев и Николай Йоргов, които няколко часа по-рано си бяха заслужили правото да се бия на галавечерта, също се включиха в заниманието.

Инструкторите Семи Шилт, Петер Артс и Ернесто Хуст отново водеха занятието на Професионалната лига. Ниидерландските легенди също бяха в добро настроение и проведоха поредна тренировъчна сесия, давайки полезни съвети на участващите.

SENSHI 9 се организира със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“, MAX Sport, „България Еър“ и М Кар Груп – BWM дилър.

Медийни партньори на SENSHI 9 са Boec.BG и Boec.COM, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITE, Gol.bg, Topsport.bg, Kwunion.com, Russian Union Of Martial Arts, информационния портал Kyokushin Кarate News и Fighto.News.

Снимки: Студио „Леземан“