Начало Граплинг и BJJ Бургас отново домакинства на турнир на AJP и Гран При с парични награди

Бургас отново домакинства на турнир на AJP и Гран При с парични награди

Бургас отново домакинства на турнир на AJP и Гран При с парични награди
0

Бургас ще приеме турнир на веригата „Abu Dhabi Jiu-Jitsu Pro“ за втора поредна година и ще даде възможност на най-добрите бойци участници в състезанието да спечелят парични награди.

Събитието ще се проведе на 11-и юни в зала „Младост“ в Бургас. В турнира на AJP ще могат да участват деца, юноши, мъже, жени и ветерани, а в Гран При надпреварата с парични награди ще бъдат допуснати единствено медалистите в категориите за мъже в дивизиите за кафяви и черни колани.

Победителят в Гран При турнира ще грабне паричната награда от 800 евро. Сребърният медалист ще прибере премия от 400 евро, а двамата полуфиналисти, които са отпаднали преди големия финал, ще получат по 150 евро.

За разлика от изданието на AJP в Бургас през 2021-а, този път в зала „Младост“ ще се проведат и схватки без кимоно (No Gi). Най-добрите кафяви и черни колани от дивизиите за мъже без кимоно също ще имат възможност да премерят сили в Гран При турнир в спор за парични награди, които ще бъдат на еднаква стойност с тези от Гран При турнира с кимоно (Gi).

В дебютното събитие на AJP в Бургас през 2021-а участваха 246 бойци от 21 държави и от всички възрасти.

тагове:
Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".