Начало Senshi Франция срещу Русия в сблъсък на SENSHI 10
0

Франция срещу Русия в сблъсък на SENSHI 10

Франция срещу Русия в сблъсък на SENSHI 10
0

Класни бойци, представители на школата на Франция и Русия, ще премерят сили в битка на ринга на SENSHI 10 на 4-и декември в зала „Конгресна“ във Варна. 23-годишният Алексис Ложеоа от Франция ще се изправи срещу непобедения във веригата SENSHI боец Артьом Пашпорин от Русия в двубой по правилата на KWU SENSHI.

Галата е достъпна за публика (срещу представяне на зелен сертификат), а билетите са на цени от 10 и 20 лева и вече са в продажба. Могат да бъдат закупени онлайн от мрежата на Eventim.bg.

Бойците ще премерят сили в дивизията до 70 килограма.

Ложеоа е трикратен шампион по муай тай на родината си и сребърен медалист от световно първенство по муай тай. Успехите му не спират до там! Той се подвизава и в друг стил боен спорт. По правилат на К-1 французинът печели елитния международен турнир „Tiger Fight Tournament“.

Пашпорин е в серия от три победи в три поредни издания на SENSHI. Руснакът има оромен опит на бойното поле на спорта муай тай и може да се похвали и с европейска титла на веригата WMC и шампионските пояси на организациите S1 и W5.

Бойната карта на SENSHI ще включва 10 взривоопасни двубоя по правилата KWU SENSHI и KWU Full Contact между шампиони по бойни спортове от общо 14 държави. Бойният спектакъл ще се излъчва на живо по националната телевизия Bulgaria ON AIR, MAX Sport 1, по американската телевизия FITE, както и онлайн на Senshi.com, Boec.bg, Boec.com, Kwunion.com и на Kyokushin Karate News.

SENSHI 10 се организира със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“, MAX Sport, „България Еър“ и М Кар Груп – BMW дилър.

Медийни партньори на SENSHI 10 са Boec.BG и Boec.COM, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITE, Gol.bg, Topsport.bg, Novinata.bg, Kwunion.com, Russian Union Of Martial Arts, информационния портал Kyokushin Кarate News и Fighto.News.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".