Начало Senshi Осем българи стартират на Европейското отворено първенство на SENSHI
0

Осем българи стартират на Европейското отворено първенство на SENSHI

Осем българи стартират на Европейското отворено първенство на SENSHI
0

Първото открито европейско първенство за аматьори по правилата на KWU SENSHI стартира днес, а осем от най-добрите българи в карате киокушин и кикбокс ще премерят сили с елитни бойци от 14 други държави в спор за европейския пояс на SENSHI. Техните първи опоненти вече са известни, както и графикът на битките им.

Състезателите на Европейското са разделени в шест категории, като българско участие има във всяка една дивизия. 

-70 кг. – Михаил Парков

-75 кг. – Стоян Илчев

-80 кг. – Николай Йоргов

-85 кг. – Кристиян Дойчев, Генади Стоев

-90 кг. – Костадин Кърджалийски

+90 кг. – Александър Команов, Васил Димитров

Първите битки ще се изиграят днес, а полуфиналите в петък (09.07). Финалистите ще се сблъскат на събитието деветото издание на елитните бойни серии SENSHI, което ще се проведе в събота (09.07) с начален час 20:00. Четвърт-финалите и полу-финалите ще се проведат в голямата зала на СОК „Камчия“, а финалите и SENSHI 9 в Амфитеатъра на комплекс „Камчия“. Интригуващите сблъсъци ще бъдат открити за публика, а входът ще бъде безплатен.

Пълен график със срещите от първия ден на турнира и жребий можете да видите тук.

Draw 1st SENSHI OPEN

Програма-срещи-ЕП-08.07

Освен шестте финала, на SENSHI 9 феновете на бойните спортове ще се насладят и на още 7 професионални двубоя между бойци от 11 страни. Така на деветото издание на грандиозната гала ще станем свидетели на общо 13 запомнящи се битки по правилата KWU SENSHI и KWU Full Contact.

Първото открито европейско първенство за аматьори на SENSHI и международната бойна галавечер SENSHI 9 ще се проведат в рамките на 15-ия Международен летен лагер по киокушин, който започна на 4-и юли в Камчия и събра на едно място световната киокушин общност.

SENSHI 9 ще се излъчва на живо за България по Bulgaria ON AIR и MAX Sport, Boec.BG, както и пряко за цял свят по американската онлайн телевизия FITE и на Boec.com, Kwunion.com, Kyokushin Karate News и Fighto.News.

Събитието се организира със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“, MAX Sport, „България Еър“ и М Кар Груп – BWM дилър.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".