Начало Senshi Международният лагер на KWU продължава с пълна сила

Международният лагер на KWU продължава с пълна сила

Международният лагер на KWU продължава с пълна сила
0

Изключително натоварваща и изтощителна бе последната тренировка от третия ден на провеждащия се в Камчия 15-ти Международен летен лагер на Световния киокушин съвет. Второто занимание за деня бе ръководено от трите холандски кикбокс величия Семи Шилт, Петер Артс и Ернесто Хуст, които са инструктори на Международната професионална лига на KWU.

Студио „Леземанн“

Носителите на общо 11 титли от Гран При на К-1 бяха подготвили интересни упражнения и техники, които имаха за цел да повишат издръжливостта и уменията на участниците. Тренировката започна със 10-минутна загрявка, която зададе тона за предстоящата сесия.

Студио „Леземанн“

Трениращите отново бяха разделени на три групи. И тримата инструктори демонстрираха за пореден път безкрайния си арсенал от оръдия, давайки ценни съвети и наставления на двойките трениращи.

Ернесто Хуст показа на участниците сложни комбинации, включващи нестандартни удари от всевъзможни ъгли и ситуации. „Г-н перфектен“ изтощи бойците с бързото темпо и с постоянните викове „смена“.

Семи Шилт показа наблегна на правилното водене на дистанция в боя. „Високата кула“ демонстрира различни начини за скъсяване на разстоянието в зависимост от ситуацията, доказвайки че височината не винаги е от особено значение.

Студио „Леземанн“

Петер Артс пък наблегна на играта в контраатака и на експлозивните единични удари за отблъскване на противника. „Нидерландския дървосекач“ не забрави и най-ценното си оръжие и напомни, че „всеки опонент може да бъде победен, ако разполагате с качествен лоукик“.

Тренировките на Международната професионална лига на KWU са част от 15-ия Международен летен лагер по карате киокушин в Камчия. По време на това мащабно събитие от света на бойните спортове ще се проведе и деветото издание на елитните бойни галавечери „SENSHI“

SENSHI 9 се организира със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“, MAX Sport, „България Еър“ и М Кар Груп – BWM дилър.

Медийни партньори на SENSHI 9 са Boec.BG и Boec.COM, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITE, Gol.bg, Topsport.bg, Kwunion.com, Russian Union Of Martial Arts, информационния портал Kyokushin Кarate News и Fighto.News.