Начало Джудо По 30 и 50 лева за билет за Европейското по джудо в София
0

По 30 и 50 лева за билет за Европейското по джудо в София

По 30 и 50 лева за билет за Европейското по джудо в София
0

Билетите за Европейското първенство по джудо, което за пръв път в историята ще се проведе в София, вече са в продажба. България ще бъде домакин на шампионата от 29 април до 1 май, като в „Арена Армеец“ среща ще си дадат най-добрите джудоки на Стария континент.

От родната федерация по джудо поставиха две опции за закупуване на билет пред феновете. Всеки желаещ да проследи турнира с всичките му срещи, може да направи това срещу пакетен талон, който е на стойност от 25 евро и може да се закупи тук.

В случай, че искате да проследите един или два от дните, то тогава цената на билетите е по 30 лева за всеки отделен ден, като те могат да се закупят тук. Засега не се предвижда отваряне на по-голямата част от трибуните на „Арена Армеец“ в продажба са пуснати два сектора, които са точно срещу татамито.

България ще бъде представена с най-доброто, както при мъжете, така и при жените на Европейското първенство. Националите ни ще бъдат предвождани от своя капитан Ивайло Иванов, който ще се състезава в новата за него категория до 90 килограма.