Начало Senshi Звездите на SENSHI с последна тренировка в ново спортно бижу (СНИМКИ)

Звездите на SENSHI с последна тренировка в ново спортно бижу (СНИМКИ)

Звездите на SENSHI с последна тренировка в ново спортно бижу (СНИМКИ)
0

Звездите от 11-ото издание на елитната бойна верига SENSHI проведоха последна тренировка преди битките си, които предстоят в събота вечер. Поредното бойно шоу с марка SENSHI ще се проведе на 26-ти февруари от 19 ч. в зала „Конгресна“ на Двореца на културата и спорта във Варна.

Билети за събитието може да намерите в мрежата на Еventim.bg.

Всички 22-ма бойци и треньорите им посетиха новото спортно бижу във Варна – „SENSHI Gym“. Спортистите бяха силно впечатлени от спортния център, в който има и четири трениривъчни зали. В една от тях се състоя и финалното тренировъчно занимание за участниците в галата.

Една част от бойците заложиха на по-леки упражнения, колкото да се раздвижат. Но имаше и такива, който така здраво се хвърлиха, сякаш изобщо не им предстои важен мач.

Такъв бе случаят с Флорин Ламбаджиу. Познатият на феновете на бойните спортове като „Рамбо“ румънец събра погледите около себе си с много тежки и здрави удари по помощните уреди.

Румънският боец впечатли с усърдието си в тренировката

Бойната карта на SENSHI включва общо 11 двубоя между бойни звезди от 13 държави по правилата KWU Full Contact и KWU SENSHI. Сред тях са едни от най-добрите ни българи в бойните спортове – Едуард Алексанян, Александър Петров, Атанас Божилов, Петър Стойков и Драгомир Петров.

Бойният спектакъл ще се излъчва на живо по националната телевизия Bulgaria ON AIR, MAX Sport 1, по американската телевизия FITE, както и онлайн на Senshi.com, Boec.BG, Boec.com, Kwunion.com и на Kyokushin Karate News.

SENSHI 11 се организира със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специалната подкрепа на ЗАД „Армеец“, MAX Sport, „България Еър“ и М Кар Груп – BMW дилър.

Медийни партньори на SENSHI 10 са Boec.BG и Boec.COM, националната телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITE, Gol.bg, Topsport.bg, Novinata.bg, Kwunion.com, Russian Union Of Martial Arts, информационния портал Kyokushin Кarate News и Fighto.News.