Начало Бокс Дилиън Уайт припомни брутален нокаут (СНИМКА)

Дилиън Уайт припомни брутален нокаут (СНИМКА)

Дилиън Уайт припомни брутален нокаут (СНИМКА)
0

Дилиън Уайт се нахъсва за следващия си сблъсък на ринга със спомен от срещата си с австралиеца Лукас Браун. В двубоя, провел се през 2018 година, „Крадеца на трупове“ нокаутира по брутален начин непобедения до онзи момент Браун, нанасяйки му първо поражение от 26 срещи.

„Гладно мислене“, написа Уайт към поста.

Дилиън Уайт ще се завърне на ринга през месец октомври. Промоутърът му Еди Хърн обяви новината и добави, че се надява това да се случи срещи Анди Руис-младши.

Припомняме, че Дилиън Уайт трябваше да се завърне на ринга през август в САЩ като се очакваше негов опонент да бъде някой измежду Тревър Брайън (21-0) и Джърмейн Франклин (20-0). При последното си качване на ринга, той успя да се реваншира за загубата си в първия сблъсък с Александър Поветкин. Припомняме, че „Крадеца на трупове“ нокаутира в четвъртия рунд руския боксьор на гала, провела се в Гибралтар на 27 март. Уайт се намира на 5-о място в класацията на авторитетния сайт – boxrec.com в тежка категория. Британецът има общ баланс от 28 победи (19 с нокаут) и 2 загуби (от Антъни Джошуа и Александър Поветкин) в своята професионална боксова кариера.