Начало Бокс Джошуа издържал да гледа само 4 рунда от битката с Усик на запис

Джошуа издържал да гледа само 4 рунда от битката с Усик на запис

Джошуа издържал да гледа само 4 рунда от битката с Усик на запис
0

Антъни Джошуа не е могъл да понесе гледката на повторението от битката му с Олександър Усик. Това разкри приятелят му Дерек Чисора, който също е сред елита в тежка категория.

Ей Джей е проследил само четири рунда от мача, в който загуби световните си титли в тежка категория.

Със сигурност обаче ще трябва да си го пусне отново, защото двамата ще се бият на реванш. Очаква се той да бъде през април на „Уембли“ или „Тотнъм стейдиъм“.

Попитах го дали е изгледал битката. Той ми отвърна, че само четири рунда, защото не е харесал начина, по който се боксира“, Чисора псодели пред TalkSPORT.

„Питах го и какво мисли да прави, а той ми отвъдна с „Ще видиш“. Според мен ще спечели реванша.“

Дерек дори е на мнение, че Джошуа може да победи и Тайсън Фюри.

„Тайсън Фюри е огромен. Сигурно, когато е седнал на стол, може да пипне пода с ръцете си. Няма много мощен удар, но има боксов интелект. Биеш се с него и той постоянно отстъпва, но пак си в обсега му. Правиш крачки напред и той те удря. Все пак Ей Джей може да спечели този хипотетичен мач, защото има много силен удар. Трябва да заложи на стария си стил и просто да му се хвърли“, сподели Дерек Чисора.

В края пък добави, че Антъни трябва да спре да се „боксира“, а отново да залага на нокаутьорския стил.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.