Начало Бокс Еди Хърн обяви кога ще се пенсионира и обеща: Повече няма да ме видите

Еди Хърн обяви кога ще се пенсионира и обеща: Повече няма да ме видите

Еди Хърн обяви кога ще се пенсионира и обеща: Повече няма да ме видите
0

Еди Хърн не планира да се задържа вечно като боксов промоутър. За разлика от Боб Аръм, Дон Кинг и други негови колеги – британецът мечтае да се отдаде на заслужена почивка след някоя и друга година.

Според последното му изявление той ще се оттегли от бизнеса, когато навърши 50.

Това ще се случи до 8 години. През юни Еди ще навърши 43.

„Когато стана на 50, се махам, може и по-рано“, призна Хърн-младши, който е син на друг именит промоутър – Бари.

„Уважавам много Боб Аръм. Той го прави все още, а е на 90 години. Аз обаче, ако стоя тук срещу вас дори на 60 – по-добре директно ме застреляйте на място! Това е отвратителен бизнес. Безсънни нощи, различни часови зони, непрестанни скандали с различни хора, които се опитват да те оглозгат.“

Макар и да се оплаква – Хърн не може да каже нещо лошо за своята банкова сметка. Към 2021-а година в нея има около 60 милиона британски лири.

Това несъмнено му позволява да спре още утре, ако реши.

„Обещавам ви, повече няма да ме видите! Ще отида директно на плажа и няма да занимавам никого с интервюта и изказвания“, допълни Еди Хърн.

В момента той е промоутър на някои от най-успелите боксьори на нашето време.

Негови клиенти са Антъни Джошуа, Кейти Тейлър, Дилиън Уайт, Лорънс Околие, Кембъл Хатън, Фабио Уордли и още много.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.