Начало Бокс Еди Хърн работи по битка между Джошуа и Уайлдър

Еди Хърн работи по битка между Джошуа и Уайлдър

Еди Хърн работи по битка между Джошуа и Уайлдър
0

Много е вероятно през пролетта да не се състои чаканият реванш между Олександър Усик и Антъни Джошуа и от щаба на британеца вече работят по друг съперник.

Промоутърът му Еди Хърн изброи кои са евентуалните съперници за бившия световен шампион.

„Не можеш да преследваш тези хора сега, представете си какво преминава през живота им сега“, започна Хърн.

„Усик не мисли за Джошуа в момента. Казах на промоутъра му, че ще го покачаме за мач до май или юни, но Ей Джей иска да се бие и затова ще направим друга битка, ако те не могат. След това може да се срещнем есента. Джошуа иска да излезе на ринга през май.“

„Мисля, че до един-два дни ще имаме повече яснота по въпроса.“

„Ние разглеждаме различни опции – Луис Ортис или Отово Валин, те са с обратен гард като Усик. Джо Джойс също е опция, дори Дионтей Уайлдър. Американецът в момента е топ изборът и работим по такава битка“, призна Хърн.

„Със сигурност Джошуа ще се изправи срещу боец от топ 10. Той държи да го направи“.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.