Начало Бокс Еди Хърн: Уайлдър трябва да благодари на Бреланд

Еди Хърн: Уайлдър трябва да благодари на Бреланд

Еди Хърн: Уайлдър трябва да благодари на Бреланд
0

Мениджърът на Антъни Джошуа – Еди Хърн, разкритикува Дионтей Уайлдър за намерението да уволни Марк Бреланд. Помощник-треньорът хвърли кърпата при една от поредните яростни атаки на Тайсън Фюри в седмия рунд на чакания реванш.

„Предпочитам да умра на ринга, отколкото да хвърля кърпата. Аз съм войн. Казах им много пъти, че ако някой я хвърли, ще има последствия“, закани се на специалиста Уайлдър.

Снимка: БГНЕС

Еди Хърн сподели своите виждания:

„Деонтей Уайлдър не правеше абсолютно нищо. Приказките му са пълна глупост, Бреланд беше чудесен и като боксьор“, започна Хърн.

„Едно е да се опиташ и да бъдеш нокаутиран. Но Уайлдър просто се бореше за оцеляване на ринга. Разчетохте ли езика на тялото му? След шестия рунд се прибра в ъгъла и главата му сякаш беше чуждо тяло. Беше отишла някъде при феите.“

Снимка: БГНЕС

„Не знаеше къде се намира. Беше мъжко от негова страна да остане на крака, но няма право да се оправдава с костюма и треньора си. Уайлдър беше бит през всяка една секунда от мача. Разбирате ли това? Вдигни ръце и признай, че си бил победен. Кажи, че ще тренираш, за да се подобриш… че ще се опиташ да си върнеш колана“, заяви Хърн.

„Трябва да благодариш на Марк Бреланд, че те спаси. Мачът можеше да свърши рунд-два по-рано. Нямаше как Уайлдър да спечели от тази позиция. Планът на Фюри беше брилянтен.“

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.