Начало Бокс Фюри си направи „лице в лице“ със… себе си (ВИДЕО)
0

Фюри си направи „лице в лице“ със… себе си (ВИДЕО)

Фюри си направи „лице в лице“ със… себе си (ВИДЕО)
0

Тайсън Фюри се изправи срещу плаката на Дилиън Уайт, за да направи традиционното „лице в лице“. До този развой на събитията се стигна, след като претендентът за световната титла на WBC не се появи на първата пресконференция, планирана за промотиране на битката между двамата.

Крадеца на трупове“ отказа да присъства на брифинга на стадион „Уембли“ днес. Двамата бе планирано да говорят пред медиите, след което да позират за камерите преди дългоочаквания им двубой на 23 април. Уайт обаче не се яви, като от неговия щаб изразиха разочарование от поведението на хората на Фюри.

Според екипа на Дилиън, той е имал минимални изисквания, относно хотел, храна и придвижване, за да се яви на пресконференцията. В момента претендентът е в Португалия на подготовка и не е искал тя да бъде нарушена заради това събитие.

От щаба на „Краля на циганите“ моментално реагираха. „Дилиън не е тук, защото той не иска да промотира събитието. Той не иска да получи допълнителни финанси. И защо да го прави, след като сме му гарантирали близо 8 милиона долара? Явно не разбира, че ако двубоят премине успешно, може да спечели още пари от платени телевизии и реклама“, анализира ситуацията Франк Уорън.

Самият Фюри се забавляваше около ситуацията. Той не пропусна да застане „лице в лице“ със себе си, позирайки пред камерите. А относно мача, Тайсън заяви:

Той е много голям късметлия, че е в една ера с мен. Никой друг не би му осигурил такава тлъста печалба, само за да се качи на ринга, особено, след като единственото, което е спечелил, е британската титла“, изригна Фюри.

Той продължи в същия стил: „Дилиън постоянно говори, как тук всички се страхуваме от него. Затова му измислих и нов прякор. Той не е Дилиън Уайт, той е Фрилиън Уайтникърс (игра на думи, от типа – Ужасения бял бяга за живота си), защото е мек и нежен. Определено днес развя бялото знаме“.

Според Фюри, двубоят с Уайт може да се превърне в най-посетения боксов мач в историята на Острова. Той очаква на стадион „Уембли“ да се съберат 100 хиляди души.