Начало Бокс Пакиао: Не знам дали ще продължа с бокса

Пакиао: Не знам дали ще продължа с бокса

Пакиао: Не знам дали ще продължа с бокса
0

Мани Пакиао все още не е взел решение дали да приключи с професионалния бокс. Легендарният световен шампион в 8 различни категории загуби от Йорденис Угас в Лас Вегас.

Мнозина видяха в това поражение последния мач за филипинеца, който обмисля да се кандидатира за президент на страната си следващия месец.

Това официално би значело, че спира с големия спорт.

„Не знам дали ще продължа“, Пакиао сподели миг след загубата.

„Нека първо си почина и помисля трезво дали ще се бия отново. Ще направя официално изявление следващия месец. Искам да помагам на хората. Да си президент е много сложно, но така мога наистина да бъда полезен на цялата нация.“

„Трябваше да променя тотално стратегията си и да се нагодя към новия съперник едва за няколко дни. Но така е в бокса“, оправда загубата си Мани.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.