Начало Бокс Щастливият Угас: Слушах съветите от ъгъла и се получи

Щастливият Угас: Слушах съветите от ъгъла и се получи

Щастливият Угас: Слушах съветите от ъгъла и се получи
0

Йорденис Угас бе на седмото небе след най-голямата победа в 11-годишната си кариера.

Кубинецът спечели съдийското решение срещу Мани Пакиао на голяма галавечер в Лас Вегас.

„Много съм щастлив! Първо искам да благодаря на Мани за предоставената възможност на ринга“, Угас сподели секунди след успеха.

„Дойдох, за да покажа, че аз съм истинският шампион на WBA. Доказах го тази вечер. Той е страхотен атлет, много респект за него. Имах само две седмици да се подготвя, но спечелих мача.“

„Слушах съветите от ъгъла ми и ги изпълнявах. Всичко сработи“, призна щастливият световен шампион в полусредна категория след защитата.

Мнозина се питат кой ще е следващият му съперник. Много вероятно е това да бъде Ерол Спенс-младши, който трябваше да се бие с Пакиао, но се подложи на операция.

Американецът все още не се е завърнал след тежката катастрофа с автомобила си.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.