Начало Бокс Томи Фюри за Уайт: Това ще е от най-лесните битки на брат ми

Томи Фюри за Уайт: Това ще е от най-лесните битки на брат ми

Томи Фюри за Уайт: Това ще е от най-лесните битки на брат ми
0

Томи Фюри изрази спокойствие за следващата битка на брат му – Тайсън Фюри. Световният шампион на WBC и списание „Ринг“ в тежка категория ще защитава поясите срещу Дилиън Уайт.

Очаква се сблъсъкът да бъде на 23-и април на стадион „Уембли“ в Лондон.

„В тази игра има нива и това е най-високото срещу най-ниското в бокса. Уайт просто не е на нивото на Тайсън“, Томи Фюри коментира пред Sky Sports.

„Мисля, че това ще е една от най-лесните битки на Тайсън. Идваш от мач с Дионтей Уайлдър, който може да ти спре тока само за една секунда, с един удар, а сега се изправяш срещу Дилиън Уайт, който често изглежда далеч от най-добрата си форма.“

„Нокаутираха го много лошо, вече има поражения зад гърба си.“

„Не виждам заплаха за брат ми. Все пак е мач в тежка категория и всичко може да стане. Докато Тайсън е най-добрият в дивизията, той ще дърши титлата – колото време го пожелае“, допълни Томи.

По-малкият брат на Тайсън също е професионален боксьор, но все още е далеч от големите победи на батко си.

Трябваше да се бие срещу Джейк Пол в мач за милиони долари, ала се оттегли заради контузия.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.