Начало Бокс Заформи се нов скандал около битката Фюри-Уайлдър

Заформи се нов скандал около битката Фюри-Уайлдър

Заформи се нов скандал около битката Фюри-Уайлдър
0

Броени дни остават до един от най-чаканите боксови мачове за годината, а именно битка номер три между Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър. Емоциите и напрежението около двубоя са високи и изглежда, че ескалират и върху лица свързани с битката.

Късно снощи се проведе официалната пресконференция на двамата боксьори, която нажежи напрежението до червено.

Промоутърът на Тайсън Фюри – Боб Аръм нападна телевизионната водеща Кейт Абдо. На нея беше поверена задачата да води събитието, а нейно действие ядоса Аръм.

Въпреки предварителните уговорки двамата боксьори да не се изправят очи в очи, журналистката ги прикани да го направят. След като ги покани да позират на сцената, Абдо се отметна от думите си, като каза:

,,Не, извинявайте, но няма да го правим! Боб Аръм каза да не заставате очи в очи. Извинете ме“, каза водещата.

Думите на Кейт ядосаха промоутъра на Фюри, който я обвини и в пристрастие към Дионтей Уайлдър.

,,Доведоха тази жена от Великобритания, а тя провали всичко. Превърна цялата пресконференция в полза на Уайлдър. Уговорката беше без лице в лице, а тя ги призова да го направят“, коментира Аръм.

Няколко часа след пресконференцията, водещата публикува своето мнение по темата.

,,Мисля, че думите му са напълно излишни и неподходящи. Разочароващо е когато някой, когото уважаваш, прояви неуважение към теб. Това е животът. Не всеки ще се отнесе към теб, така както заслужаваш“, написа водещата.

Мач номер три между Фюри и Уайлдът ще се проведе в ранните часове на неделя сутрин (българско време), а залогът в мача е титлата на Световния боксов съвет.

Актуални коефициенти за боксовия мач можете да намерите на sesame.bg