Начало Бокс Зауерланд: С татуса на Джейк Пол Бриедис шокира и промоутърите си

Зауерланд: С татуса на Джейк Пол Бриедис шокира и промоутърите си

Зауерланд: С татуса на Джейк Пол Бриедис шокира и промоутърите си
0

Майрис Бриедис втрещи мнозина с решението си да татуира името на Джейк Пол, в това лице и своите промоутъри – Братя Зауерланд.

Латвийският световен шампион в полутежка категория реши по този начин да предизвика американския влогър на битка.

„Изпрати ми го в деня преди да излезе в социалните мрежи. Не знаех какво да му кажа“, сподели Кале Зауерланд.

„Той е голям шегаджия и не трябва да го разбирате грешно – в момента се готви за задължителната си защита. Опетая е много опасен претендент и си заслужи битка за пояса. Бил е три пъти световен шампион.“

„Хората говорят, че е по следите на Джейк Пол… Бриедис спечели Суперсериите и обедини поясите. Гледа на това като възможност за комерсиализация. Аз му казах, че този тип никога няма да се бие с него. Той си подбира само новобранци и отдавна приключили ветерани.“

„Ако напише името ти в мрежата и види компилация от твоите нокаути, веднага ще хване пътя. Не знам дали татусът е истински или не, но Майрис е човек, който тепърва ще ме изненадва с подобни неща“, допълни промоутърът.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.