Начало Senshi Владимир Вълев-Питбула стартира тренировки в нова зала (ГАЛЕРИЯ)

Владимир Вълев-Питбула стартира тренировки в нова зала (ГАЛЕРИЯ)

Владимир Вълев-Питбула стартира тренировки в нова зала (ГАЛЕРИЯ)
0

Едно от най-големите имена в родния кикбокс и настоящ национален селекционер Владимир Вълев-Питбула започва свои занимания в нова зала. Първият за България световен шампион по кикбокс за професионалисти на WAKO PRO официално стартира работа в новото спортно бижу на Варна – SENSHI GYM.

За мен е удоволствие да бъда част от екипа SENSHI. Изминалите в пандемия години се оказаха истинско предизвикателство за съхраняване и развитие на спорта. Тук има най-добрите условия и всички предпоставки за надграждане и усъвършенстване на бойците“, коментира Вълев.

Вълев, който е заслужил майстор на спорта, многократен републикански, балкански, европейски и световен шампион, ще води тренировки заедно с Жулиян Желев. Груповите занимания са подходящи както за начинаещи, любители, така и за напреднали и състезатели.

С Жулиян Желев сме вдъхновени от възможността да подготвяме и развиваме амбицирани спортисти. Благодаря на всички трениращи за доверието и търпението! Щастлив съм, че зад гърба си имам един истински отбор – борбен, сплотен, жаден за развитие и победи! Заедно винаги можем повече!“, сподели най-титулуваният български боец в аматьорските и професионални серии по кикбокс в стил К1.

SENSHI GYM е оборудван на най-високо ниво от водещи световни марки. Базата разполага с фитнес зала, три зали за бойни спортове, зала за групови тренировки по функционален фитнес, протеинов бар, големи съблекални със сауни и голям безплатен паркинг.

Тренировките се провеждат при следния график: понеделник, сряда и петък от 10:00 и 19:30 – Групова тренировка (начинаещи, напреднали, състезатели), 18:30 – група деца; вторник и четвъртък от 18:00 – Групова тренировка (начинаещи, напреднали, състезатели).

Треньорите на SENSHI GYM – Владимир Вълев и Жулиян Желев, както и част от състезателите им, ще вземат участие през месец юли (3-10 юли) участие в традиционния Летен международен лагер по киокушин в Камчия, организиран от Българската Карате киокушин федерация и Световният киокушин съюз (KWU). Събитието ще събере стотици бойци, а и този път богатата програма обещава вълнуващи моменти в компанията на изключителни професионалисти.

Освен тренировки и майсторски класове, които повишат нивото на участниците и квалификацията на треньорите, ще се проведат и Европейско първенство за мъже и жени на KWU в отворени (абсолютни) категории, Световна младежка купа на KWU за юноши и девойки (14-15 г. и 16-17 г.) и кадети (18-21 години) и 12-ото издание на професионалната международна гала вечер SENSHI.