Начало ММА Чимаев иска да изяде Нийл Магни (ВИДЕО)

Чимаев иска да изяде Нийл Магни (ВИДЕО)

Чимаев иска да изяде Нийл Магни (ВИДЕО)
0

Хамзат Чимаев е „гладен“ за нови успехи в октагона. Чеченецът с шведски паспост помоли президентът на UFC – Дейна Уайт да получи сблъсък с Нийл Магни, чрез социалните мрежи.

В послендия си сблъсък в октагона Чимаев победи Ли Жианлян със събмишън в първия рунд на UFC 267 в „Етихад Арена“, „Боен остров“ Абу Даби (ОАЕ) преди малко повече от две седмици. Впечатляващото е, че в пореден бой Чимаев не беше ударен нито веднъж от съперника си.

„Дейна Уайт, братко, позволи ми да изям това момче Нийл Магни“, написа Чимаев в профила си в Instagram.

От последната си среща в клетката до момента Чимаев предизвика на двубой в една вечер и двамата братя Пол. Той поиска и да смени Хорхе Масвидал в сблъсъка му срещу Леон Едуардс на UFC 269. През последните дни боецът е много активен и извън октагона, след като съумя да предизвика и Нейт Диаз, както и може би най-известния ММА боец – Конър Макгрегър, но без успех.

Хамзат Чимаев до момента няма загуба в професионалната си кариера в ММА като е спечелил цели 10 битки от 10 възможни, всичките преди финалния гонг (6 с нокаут и 4 след събмишън).

Той дебютира в UFC преди година като за този период отказа 3 противници в първия рунд (Рийс Маккей, Гералд Меершарт и Ли Жианлян) и 1 боец – във втория рунд (Джон Филипс).

Густафсон, от своя страна, има баланс от 18 победи и 7 поражения. 34-годишният швед е спечелил 14 срещи преди финалния гонг (11 с нокаут и 3 след събмишън).