Начало ММА Гейджи: Ще отворя дупка в черепа на Оливейра
0

Гейджи: Ще отворя дупка в черепа на Оливейра

Гейджи: Ще отворя дупка в черепа на Оливейра
0

Джъстин Гейджи отправи свирепа закана преди битката с Чарлз Оливейра. Двамата ще се срещнат в гвоздея на галавечерта UFC 274 този уикенд. Американецът ще оспорва трона в лека категория в основния сблъсък на събитието във Финикс. То ще бъде подгрято от друг мач за световна титла – този между шампионката в категория „сламка“ при жените Роуз Намаюнас и Карла Еспарса.

Гейджи е категоричен, че не просто ще победи Оливейра, но ще го пречупи. Според него, това вече се е случвало и преди. И е знак, че бразилецът е лабилен и щом веднъж се е пропукал, може да го направи отново.

Когато Чарлз губи, той го прави, защото се е предал. Има периоди, когато той просто развява бяло знаме. Всеки сам избира дали да се предаде. Аз никога не съм го правил. Но когато веднъж се предадеш, след това цял живот това те преследва“, коментира Гейджи.

И по този повод той е категоричен: „Вярвам, че той осъзнава какъв ще е изходът. Когато бъде ударен повече пъти, той просто блокира и бяга. Така ще стане и сега. Трябва да избягвам от неговия граплинг, защото е добър там. Затова целта е една – да направя дупка в черепа му. Ще бъде наистина зрелищно, гарантирам ви“.

Гейджи е известен сред феновете с агресивния си стил на водене на бой. Оливейра обаче не веднъж е показал, че може да се справя с подобно поведение в октагона, което прави предстоящата битка изключително атрактивна.