Начало ММА Масвидал отново пледира, че е невинен след нападението над Колби
0

Масвидал отново пледира, че е невинен след нападението над Колби

Масвидал отново пледира, че е невинен след нападението над Колби
0

Носителят на титлата за „Най-лошо ***еле“ на UFC Хорхе Масвидал проговори за нападението му над неговия бивш опонент в клетката Колби Ковингтън. В интервю за ESPN Deportes ММА боецът бе категоричен, че продълждава да твърди, че е невинен, но отказа да коментира по-задълбочено темата.

„Идвам от по-различно място от повечето хора и се държа по-поразличен начин. Няма да оставя някой да проявява неуважение към семейството ми. Не мога да говоря много, понеже са повдигнати три обвинения срещу мен. Мога единствено да кажа, че съм невинен“, зави Хорхе.

Към момента срещу ММА боеца са повдигнати обвинения за нападение и побой, както и причиняване на телесна повреда. През март Масвидал атакува Ковингтън в ресторант в Маями. Твърденията са, че Колби е пострадал със счупен зъб и имуществени щети на стойност 15 хиляди долара, тъй като неговият „Ролекс“ е бил счупен.

37-годишният Масвидал допълни, че очаква да се завърне в клетката до края на годината и вярва, че е на две срещи от елиминационен двубой за претендентско място за титлата при 77-килограмовите. Към момента Масвидал е в серия от две поредни загуби.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".