Начало ММА Спрягат Майкъл Чандлър за опонент на Тони Фъргюсън
0

Спрягат Майкъл Чандлър за опонент на Тони Фъргюсън

Спрягат Майкъл Чандлър за опонент на Тони Фъргюсън
0

Бившият шампион на „Белатор“ в лека категория Майкъл Чандлър е вариант за следващ опонент на Тони Фъргюсън. Това съобщава ММА журналистът Ариел Хелуани. Чандлър към момента е свободен агент, но според медиите отвъд Океана UFC е фаворит за привличането му.

„Едно име, което е спрягано за следващ опонент на тони Фъргюсън е това на свободния агент Майкъл Чандлър. UFC са в напреднали преговори с него и са фаворит за неговия подпис, според източници. Все още не е ясно дали Фъргюсън има интерес към такава битка“, пише Ариел Хелуани в Twitter.

Миналата седмица и президентът на UFC потвърди, че организацията има интерес към 34-годишния Чандлър. В последната си битка за „Белатор“ американецът надигра Бенсън Хендерсън. В кариерата си има 21 победи и 5 загуби. Той е трикратен шампион на „Белатор“ и държи рекордите за най-много битки и най-много победи с КО/събмишън в организацията.

Тони загуби последната си битка и сложи край на серията си от 12 поредни победи през май. Боецът, който прекъсна възхода на Тони, бе Джъсин Гейджи. Той наддделя с ТКО в петия рунд. В последните седмици в медийното пространство се появи информация, че Дъстин Порие е фаворит за следващ съперник на Фъргюсън, но „Диамантът“ заяви, че ако UFC не изпълнят исканията му за парично възнаграждение за такъв двубой, то той няма да стъпи в клетката срещу „Ел Кукуи“.

Тази сага се разви с отговора на Дейна Уайт, който заяви, че няма да изпълни исканията на Порие, а Тони Фъргюсън апелира боса на организацията да плати нужната сума, за да се случи тази битка.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.