Начало ММА Стипе Миочич получава нов шанс за титлата
0

Стипе Миочич получава нов шанс за титлата

Стипе Миочич получава нов шанс за титлата
0

Тъй като Джон Джоунс не постига съгласие с UFC за двубой с шампиона в тежка категория Франсис Нгану и не иска да се бие със Стипе Миочич, то бившият шампион ще има възможност в следващия мач да си върне титлата.

Имаме Джон Джоунс на договор. Опитахме се да работим с него и да измислим какво можем да направим, за да го накараме да иска да се бие в тежка категория, но ако не иска да се бие, тогава да не го прави. Какво друго можем да направим? Не можем да накараме човека да се бие насила„, каза Дейна Уайт.

Джоунс: Няма да се бия със Стипе

Реалността е, че Дерик Люис в момента е претендент номер едно в тежка категория, независимо дали Джон Джоунс иска да се бие с Франсис Нгану или не. Джоунс също така даде да се разбере, че не се интересува от битката със Стипе Миочич, което означава, че Дерик ще се бие с Франсис, а Стипе ще се изправи срещу победителя„, добави президентът на UFC.

На 27 март на UFC 260 в Лас Вегас, Франсис Нгану стана новият шампион на UFC в тежка категория, нокаутирайки Стипе Миочич във втория рунд, а битката между Predator и Black Beast се случва да бъде насрочена за август тази година.