Начало Граплинг и BJJ Хамзат: Надявам се да получа лилав колан по BJJ, ако откажа Дуриньо

Хамзат: Надявам се да получа лилав колан по BJJ, ако откажа Дуриньо

Хамзат: Надявам се да получа лилав колан по BJJ, ако откажа Дуриньо
0

Непобеденият ММА боец Хамзат Чимаев разкри за още една негова мотивация преди голямата му битка с Жилберт „Дуриньо“ Бърнс този уикенд. Чеченецът разкри, че неговият треньор по бразилско джу джицу, Алан Финфу, може и да повиши степента му в това бойно изкуство. Условието за това е Хамзат да откаже „Дуриньо“ .

„Моят треньор, Алан Финфу, е побеждавал Бърнс три пъти в турнири по BJJ, ако не се лъжа. Алан знае, че „Дуриньо“ е добър, но знае и моето ниво“, добавя Хамзат.

Чимаев е трикратен шампион на Швеция по борба. В бразилското джу джицу си е заслужил син колан от многократния световен шампион по бразилско джу джицу Алан Финфу, който преподава в „All Stars Training Center“ в Стокхолм, Швеция.

Бърнс е носител на черен колан в BJJ. Носител е на три световни титли на най-високо ниво от Международната федерация по бразилско джу джицу (IBJJF) и е завоювал бронзов медал от най-престижния граплинг турнир в света ADCC.

Ще може ли Хамзат да откаже Бърнс?

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".