Начало Други Батиста и Верхувен впечатлени от Мария Бакалова (СНИМКА)

Батиста и Верхувен впечатлени от Мария Бакалова (СНИМКА)

Батиста и Верхувен впечатлени от Мария Бакалова (СНИМКА)
0

Дейв Батиста, който е бивша звезда в кеча и настоящ холивудски актьор, както и Рико Верхувен, световен шампион в тежка категория в GLORY (най-известната кикбокс организация в света), се впечатлиха от българската актриса Мария Бакалова.

Причината е новината, че Бакалова получи „ключова роля“ в третата част на един от най-касовите филми в последните години – „Пазителите на галактиката“ (Приходите от първите две части са в размер на над 1.6 милиарда долара!).

Режисьорът на ленатата – Джеймс Гън съобщи новината в профила си в Instagram, а едни от първите, които харесаха публикацията бяха бойните звезди Дейв Батиста и Рико Верхувен.

Мария Бакалова дори ще си партнира с Батиста във филма. Мегазвездата на кеча е част от киноиндустрията от 2011 година, но именно след участието си в първия филм от поредицата „Пазителите на галактиката“ (2014 година), изгря и звездата му в Холивуд.

Снимките по филма явно са започнали, защото следваният от около 4 милиона души в Instagram кечист, от известно време следва българката в социалните мрежи (впечатляващо е, че той следва едва 287 профила). Двамата често си разменят коментари под постове.

Третата част на филма „Пазителите на галактиката“ , който е част от супергеройската вселена на „Марвел“, се очаква да излезе на „големия екран“ на 5 май 2023 година.

Рико Верхувен, от своя страна, е голям фен на киното. Кикбоксьорът има опит в киноиндустрията. Преди месец и половина стана ясно, че той работи по нов филм!

Кикбоксьорът e участвал в 6 филма от 2015 г. насам. През януари тази година пък Рико се озова в София, където участва в снимките на филм в киноцентъра „Бояна“.

В края на февруари и началото на март световната филмова платформа „Amazon Prime“ представи филм за легендата в кикбокса. На 28 февруари беше предпремиерата на лентата, която е озаглавена: „Рико: Мечтай смело“.

Документалният филм проследява живота на световния шампион по кикбокс Рико Верхувен, докато той гледа напред към следващата глава в кариерата си. Лената е достъпна за зрители от 4 март в платформата „Amazon Prime“.