Начало Други Български кечист тренира с легенда в спорта (СНИМКА)

Български кечист тренира с легенда в спорта (СНИМКА)

Български кечист тренира с легенда в спорта (СНИМКА)
0

Методи Гетов, известен и с псевдонима „The Bulgarian Punisher – Meto“, направи тренировъчен сблъсък с легендата в развлекателния спорт Гангрел.

Младият талант от село Труд, Пловдивско, върви по стъпките на българската звезда в развлекателния спорт – Мирослав Барняшев, популярен като „Русев“ от WWE и „Миро“ от AEW. През далечната 2010 година Миро, тогава „The Bashing Bulgarian“ осъществява първия си професионален сблъсък – загуба от самия Гангрел във Vendetta Pro Wrestling – на 24 януари!

Гетов получава съвети и помощ от Гангрел, както и от Миро, при развитието си на ринга. От известно време той се подвизава в Coastal Championship Wrestling – CCW, където не спира да впечатлява и развива уменията си на ринга.

Наскоро дори Мето записа дебют в най-бързо развиващата се американска кеч федерация AEW(All Elite Wrestling), която е и най-големият конкурент на Световната федерация по кеч – WWE!

„Публиката ме прие добре“, коментира специално за Boec.BG часове след дебюта си Гетов, а сблъсъкът ще бъде видян от зрителите на 21 август!

Припомняме, че през миналия ноември Гетов оцеля след мозъчен кръвоизлив, предизвикан след като чупи нос по време на тренировка в школата именно на легендарния Гангрел в САЩ.