Начало Други Приятелите Хасбула и Хабиб обиколиха Киргизстан с джет (СНИМКИ+ВИДЕО)

Приятелите Хасбула и Хабиб обиколиха Киргизстан с джет (СНИМКИ+ВИДЕО)

Приятелите Хасбула и Хабиб обиколиха Киргизстан с джет (СНИМКИ+ВИДЕО)
0

Хасбула Магомедов, който е един от най-известните малки хора в света се срещна отново със своя добър приятел и легенда на UFC – Хабиб Нурмагомедов. Двамата обиколиха Киргизстан… с джет.

Известните дагестанци си наеха джет, с който направиха обиколк на едно от най-големите планински езера в света – Исък Кул. То е голямо безотточно, солено езеро в Северен Тяншан, намиращо се в североизточната част на Киргизстан, Исъккулска област.

Явно двамата не само са се засекли, а са направили голямо туристическо пътуване! Причина за това са множеството снимки и видеа, които и двамата споделите в социалните мрежи. Хасбик, както е известен още Хасбула Магомедов, сподели и видео, в което двамата с Хабиб са част от бойна гала в Киргизстан, а самият полуръст демонстрира вълнението си от битката на ринга!

Хабиб, от своя страна, сподели снимка на двамата от препълнена маса с храна, която споделят двамата при посещението им в азиатската страна!

Тяхното приятелство датира от доста отдавна като един от първите, които популяризираха Хасбик беше именно „Орела“.

Преди време двамата дори си спретнаха партия шах, която беше заснета от една от настоящите звезди на UFC в лека категория – Ислам Махачев.

Припомняме, че популярността на Хасбула Магомедов нарастна неимоверно в последните 2 години като дори се заговори за организирането на двубой в UFC между него и друг любител на бойните спортове, който е на сходни години и имащ същото заболяване като Хасбик – Абдурозик.

Хасбула Магомедов е малък човек, с ръст едва един метър и тежащ 20 килограма. По непотвърдена информация Хасбик е на 19 години.

Малкият голям човек дори беше поканен на събитието UFC 267, състояло се в Обединените арабски емирства. Хасбула беше в епицентъра на всички интересни събития на турнира в Абу Даби, като се превърна в единствения гост на събитието, влязъл в октагона.

Хасбик застана „очи в очи“ и с друг полуръст – Ерали Богобилов. След провокация, Хасбула нападна Ерали, а хората се втурнаха да ги разтървават.

Наскоро Хасбула и Абдурозик получиха шампионски пояси на Световния боксов съвет – WBC. Подаръкът дойде лично от Маурисио Сюлейман – президент на боксовата организация, който се срещна с Абдурозик в заведение в Дубай, Обединени арабски емирства.