Начало Други Снимат кино филм с джудисти и самбисти от „Локомотив“ (София)

Снимат кино филм с джудисти и самбисти от „Локомотив“ (София)

Снимат кино филм с джудисти и самбисти от „Локомотив“ (София)
0

Тренировки по джудо влязоха в сценария на новата българска филмова продукция „Изкуството да падаш“. Снимачният екип избра като локация залата по джудо и самбо на столичния „Локомотив“, а състезатели от клуба дори се включиха в снимките с участие.

„Младежите от Спортен клуб по джудо и самбо „Локомотив“ (София) с желание и ентусиазъм се включиха в сцените, свързани с тренировките по джудо, които са част от сценария на филма“, разкри Даме Стойков, който е председател на клуба и вицепрезидент на Българска федерация по Джудо. Той лично присъства на един от снимачните дни.

„Изкуството да падаш“ е пълнометражен дебют на Орлин Милчев-Атила – български хип хоп изпълнител и кино режисьор. Сюжетът е за драматичните моменти по време на израстване и търсене на истини в живота ни.

Филмът представлява драма на съзряването и развива универсалната тема за търсене на собствен път в живота. Житейските уроци, които главната героиня получава в спортната зала я превръщат в независима личност. Тя се развива като млада жена, която може да създава приятелства и да обича“, разкрива ни повече детайли около лентата Стойков.