Начало Бокс Екипът на Пулев предлага на Джошуа мач в Хърватия

Екипът на Пулев предлага на Джошуа мач в Хърватия

Екипът на Пулев предлага на Джошуа мач в Хърватия
0

Ограниченията, които Британският боксов контролен борд наложи, най-вероятно ще принудят Антъни Джошуа – Кубрат Пулев да бъде преместен от Англия. Екипът на Кобрата има любопитна дестинация за ключовия сблъсък – древен римски амфитеатър в Хърватия.

По-рано стана ясно, че Еди Хърн се оглежда към Близкия изток.

„Дадохме си четири седмици на разположение да търсим нова територия, ако положението и мерките в Англия не се променят“, мениджърът на Пулев – Ивайло Гоцев сподели пред „Дневник“.

Снимка: БТА

„Здравето на боксьорите и всички замесени лица е на първо място и трябва да се вземат всички предпазни мерки. От наша страна обсъждаме Хърватия. Там има уникален римски стадион „Пула арена“ и сме в активни разговори. Този вариант ни харесва, защото е в Европа, в средата на континента. Самата арена предразполага за невиждано по рода си събитие в наши времена. Също ще има възможност за публика при правилни взети мерки“, добави Гоцев.

Амфитеатърът „Пула арена“ е приемал редица концерти, а и два мача по хокей на лед.

„Трябва да има взаимно съгласие. Искаме условията и правилата да са изгодни и за двете страни. Хърн говори за Близкия изток и сме оставили на него да комуникира в тази посока. България няма как да е, защото Джошуа няма да се съгласи. Той искаше да е у дома, но форсмажорните обстоятелства доведоха до промяна. Кубрат беше готов да се бие в задния двор на Джошуа и дори съдии да са семейството му“, сподели мениджърът на Пулев.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.