Начало Бокс Канело: Спечелих този мач (ВИДЕО)
0

Канело: Спечелих този мач (ВИДЕО)

Канело: Спечелих този мач (ВИДЕО)
0

Абсолютният световен шампион в супер средна категория Канело Алварес вярва, че е спечелил двубоя с носителя на пояса на WBA в лека тежка Дмитрий Бивол. Мексиканецът допусна първото си поражение на професионалния ринг след близо 9 години пауза. Той отстъпи с 0:3 гласа на руснака, като и тримата рефери отсъдиха по 115:113 за Бивол.

Първоначално Канело заяви веднага след края на срещата, че съперникът му е спечелил, защото се е представил по-добре от него. На последвалата пресконференция обаче звездата изглежда бе размислил, като обвини съдиите за крайния резултат и по всичко личи ще гледаме още един мач между двамата.

Спечелих този двубой. Може би загубих четири или пет рунда. Но определено не загубих мача. В самия край може би се поуморих малко, но като цяло се чувствах добре. Нямам усещане да съм загубил. Възможно е теглото да ми е оказало някакво влияние, защото не бях на 100 процента по време на срещата“, коментира Канело.

За разлика от него, мениджърът му Еди Хърн призна превъзходството на Бивол. Британецът е уверен, че след изхода на тази среща, сега Алварес ще отложи плануваната трилогия с Генадий Головкин през септември и ще се насочи към реванш с руснака.

Според мен съдиите отсъдиха правилно. Той спечели мача. Смятам, че превъзходството на Бивол е причината за загубата на Канело, а не нещо друго. Поздравявам го, защото това е наистина паметна нощ за Дмитрий. Той се представи перфектно, в най-точното време“, каза Хърн.