Начало Бокс Хейни: Камбосос пада в 10 от 10 случая
0

Хейни: Камбосос пада в 10 от 10 случая

Хейни: Камбосос пада в 10 от 10 случая
0

Девин Хейни ще победи Джордж Камбосос в 10 от 10 мача. Това обяви неговият баща и треньор Бил. Той имаше възможност да пристигне в последния момент в Мелбърн, за да дава напътствия на сина си по пътя към успеха с 3:0 съдийски гласа. Развой, който превърна 23-годишния американец в абсолютен световен шампион в лека категория.

Според Хейни-старши, неговият наследник доминира във всеки елемент спрямо австралиеца и няма вариант да загуби, ако трябва да направят и 10 реванша. „Винаги съм се гордял с Девин, но като треньор трябва да призная, че съм изумен. Искахме да покажем на света, че той има най-добрия прав удар в дивизията. Той превръща този удар в изкуство. Имали сме велики ментори и всеки от тях ни е казвал – всичко започва и завършва с правия удар“, споделя Бил Хейни.

А относно реванша с Камбосос, който може да се проведе в края на годината, той заяви: „Видяхте ли какво направи? 10 от 10, в 10 от 10 случая Камбосос пада, това е истината. Няма значение дали ще се бият пак, защото Девин е властелинът на категорията“.