Начало Други Казахстанската горила разби главата на Иранския Хълк (ВИДЕО)

Казахстанската горила разби главата на Иранския Хълк (ВИДЕО)

Казахстанската горила разби главата на Иранския Хълк (ВИДЕО)
0

Алмат Бахитович Джуманов – „Казахстанската горила“ за пореден път предизвика Саджад Гариби, известен като „Иранския Хълк“.

Боецът, който е висок 174 кг, но тежи 115 кг, демонстрира как се готви за евентуален двубой с персийския си опонент. Алмат сложи лика на Саджад на боксова круша, удряйки с всичка сила. След удара, хартията, на която е главата на Гариби падна.

След това „Казахстанската горила“ скъса наведнъж множество картички за автографи, на които е именно Гариби, а за финал спука балон, върху когото беше сложил иранския си опонент!

„Саджад, ти си страхливец…Чакам те вече 1 година. Подпиши договора, страхливецо“, написа Джуманов в профила си в Instagram.

Наскоро Гариби заяви, че приема предизвикателството, но до момента няма нищо официално около евентуален подобен двубой.

Припомняме, че „Иранския Хълк“, не остана доволен от пропадането на дългоочаквания му двубой с Мартин Форд. Срещата трябваше първоначално да се проведе в „О2 Арена“ в Лондон на 2 април, но беше пренасочена за нова дата – 30 април. В крайна сметка и тогава не видяхме „Битката на титаните“.

Сблъсъкът щеше да бъде официален и вписан в боксовата статистика. Двамата бойци отправяха словесни закани един към друг от месеци, а напрежението ескалира през февруари в Дубай, когато се изправиха очи-в-очи.

Срещата дори щеше да се състои на специално изграден ринг. Той трябваше да бъде възможно най-големият, като размер, който е допустим според ПБА (Професионалната Боксова Асоциация). Форд и „Иранския Хълк“ трябваше да боксират с ръкавици от 14 унции. Двубоят трябваше да се състои в 4 рунда по 2 минути и да бъде съблюдаван от Професионалната Боксова Асоциация.

Трима съдии бяха ангажирани да точкуват отстрани на ринга и ако не се стигне до нокаут, тяхното решение щеше да бъде взето като официално.

Мартин Форд се подготвяше за сблъсъка заедно с легендата в тежка категория в кикбокса – Рико Верхувен.